Visitekaartje laten ontwerpen

Wil jij ook je visitekaartje laten ontwerpen? We leven dan misschien in een digitale wereld, ook jouw bedrijf of organisatie kan eigenlijk niet zonder een écht gedrukt visitekaartje. Wil jij direct een goede indruk maken bij je gesprekspartner?

Wat zet je op je visitekaartje?

Een goed visitekaartje laat zien wie je bent, wat je doet en voor welk bedrijf. De informatie moet ook helder zijn voor mensen die je nog niet persoonlijk hebt ontmoet. Een visitekaartje moet meteen uitstralen wat je doet. Afbeeldingen, zoals een logo, ondersteunen deze boodschap. Zorg dat het ontwerp van het visitekaartje past bij het bedrijf. Een creatief bedrijf doet er goed aan om een creatief visitekaartje te kunnen laten zien, terwijl voor een accountantskantoor iets degelijkers beter werkt. Als je een slogan of sterke USP’s hebt, dan kun je deze ook op de visitekaartjes vermelden.

Snel even contactgegevens uitwisselen op een congres of een pittige onderhandeling afsluiten doe je natuurlijk met een goed vormgegeven kaartje.

Even je telefoonnummer of e-mailadres op de achterkant van een folder krabbelen, is niet erg professioneel. Ook een rommelig visitekaartje dat niet past bij de kwaliteit van jouw diensten of producten kan je misschien beter niet uitdelen. Het ontwerp van je kaartje kan dus wel wat aandacht gebruiken, vind je niet?

Waarom zijn visitekaartjes zo belangrijk?

We weten allemaal dat tegenwoordig bijna alles via internet geregeld kan worden. We vergaderen via Skype en onze facturen versturen we via de mail. Toch kiezen de meeste bedrijven ervoor om visitekaartjes te laten ontwerpen!

Het is de meest persoonlijke manier om contactgegevens uit te wisselen, en zo de aandacht van potentiële klanten te trekken. Je maakt tegelijkertijd reclame voor je bedrijf en onderscheidt je hierdoor van de concurrentie. Het schept vertrouwen en laat meteen je professionaliteit zien.

Ander ontwerp nodig?

Ik ontwerp meer dan alleen visitekaartjes, logo’s en flyers. Heb jij een product nodig dat je niet op de website hebt gezien? De kans is groot dat ik dit ook voor je kan maken. Neem gewoon even contact met ons op met jouw vraag. sj-graphics.nl biedt design op maat tegen de alle scherpste prijzen en levert altijd snel, dus bij mij slaag je altijd. Neem dus vandaag nog contact met mij op.

Visitekaartje idee visitekaartje laten ontwerpen Visitekaartje laten ontwerpen Visitekaartje idee

Bestel hier je visitekaartje!

Wacht niet langer en voor je het weet heb jij je ontwerp.

Twijfel niet en ga deze uitdaging aan!

Worstel je ook om een mooi design vorm te geven voor je eigen bedrijf en vooral welk design bij jou past? Ik luister naar je verhaal, waarom doe je wat je doet, waar word je gelukkig van, wie ben jij. Deze input is nodig om jou neer te zetten. Ik help jou om uniek te zijn, waardoor je herkenbaar bent voor je (nieuwe) klanten.

SJ Graphics visitekaartje laten ontwerpen Visitekaartje laten ontwerpen Sjgraphics logo 1 915x800

De oude werf 22
3741CS, Baarn
kvk: 80570992
btw-id: NL003457105B42

06 36 18 47 15 info@sj-graphics.nl