Visitekaartje laten maken

Wil jij ook je visitekaartje laten maken? We leven dan misschien in een digitale wereld, ook jouw bedrijf of organisatie kan eigenlijk niet zonder een écht gedrukt kaartje. Wil jij direct een goede indruk maken bij je gesprekspartner? Als jij een visitekaartje laat maken denk je aan veel meer dingen dan alleen het kaartje. Wat wil ik er allemaal op hebben. SJ Graphics helpt jou daarbij.

Visitekaartje laten maken visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken Visitekaartje idee
visitekaartje SJ Graphics visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken visitekaartje SJ Graphics 1209x800

Wat zet je op je visitekaartje?

Een goed kaartje laat zien wie je bent, wat je doet en voor welk bedrijf. De informatie moet ook helder zijn voor mensen die je nog niet persoonlijk hebt ontmoet. Een visitekaartje moet meteen uitstralen wat je doet. Afbeeldingen, zoals een logo, ondersteunen deze boodschap. Zorg dat het ontwerp van het kaartje past bij het bedrijf. Een creatief bedrijf doet er goed aan om een creatief kaartje te kunnen laten zien, terwijl voor een accountantskantoor iets degelijkers beter werkt. Als je een slogan of sterke USP’s hebt, dan kun je deze ook op de kaartjes vermelden.

Snel even contactgegevens uitwisselen op een congres of een pittige onderhandeling afsluiten doe je natuurlijk met een goed vormgegeven kaartje.

Even je telefoonnummer of e-mailadres op de achterkant van een folder krabbelen, is niet erg professioneel. Ook een rommelig visitekaartje dat niet past bij de kwaliteit van jouw diensten of producten kan je misschien beter niet uitdelen. Het ontwerp van je kaartje kan dus wel wat aandacht gebruiken, vind je niet? Jouw visitekaartje laten maken bij SJ Graphics daar krijgt niemand spijt van.

Tips voor visitekaartje laten maken bij SJ Graphics

bij het ontwerpen van een representatief visitekaartje doe je er goed aan om rekening te houden met deze tips die de kwaliteit van jouw kaartje absoluut zullen verbeteren.

 • Verlies je doelstelling niet uit het oog
  De voornaamste doelstelling van je kaartje is het helder communiceren van je contactgegevens. Houd het simpel en leg daar de focus. Voorkom verwarring en afleiding.
 • Denk aan een herkenbare uitstraling
  Je kaartje moet naadloos aansluiten bij de rest van je huisstijl. Zorg dat je bedrijfsnaam en logo er ook duidelijk en herkenbaar op staan.
 • Maak een passend ontwerp
  Het kaartje voor de CEO van een creatieve start-up is absoluut heel anders die van een ZZP’er in de bouw. Denk na over wat bij jou en je bedrijf past.
 • Overweeg eens ‘iets anders’
  Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp voor een staand kaartje, in plaats van liggend. Of misschien een mooie foto van jezelf naast je contactgegevens? Val op, maar houd het subtiel.
visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken 1209x800

Voorbeelden van visitekaartjes ontwerp

vis visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken visitekaartjes laten maken 1209x800

Jouw visitekaartjes laten maken voor €110,- + 500 gedrukte visitekaartjes!

Je betaalt bij mij voor het ontwerp van jouw dubbelzijdige visitekaartje €110,- + 500 gedrukte visitekaartjes. Heb je al een huisstijl of logo? Geen enkel probleem. ik zorg dat het ontwerp volledig aansluit. het ontwerp proces in het kort:

 • Met een telefonisch intake laat je mij kennismaken met je bedrijf
 • Er word gevraagd of je de bestanden van jouw bestaande huisstijl of logo op kan sturen
 • In 3 tot 4 werkdagen ontvang je van mij een uniek ontwerp voor jouw visitekaartje
 • Dit pas ik aan in enkele revisierondes tot het helemaal aansluit bij je wensen
 • Je ontvangt je visitekaartje in een drukklaar formaat

Als jij je visitekaartje laten maken bij SJ Graphics krijg je er 500 gedrukte visitekaartjes bij!

Ander ontwerp nodig?

Ik ontwerp meer dan alleen visitekaartjes, logo’s en flyers. Heb jij een product nodig dat je niet op de website hebt gezien? De kans is groot dat ik dit ook voor je kan maken. Neem gewoon even contact met ons op met jouw vraag. sj-graphics.nl biedt design op maat tegen de alle scherpste prijzen en levert altijd snel, dus bij mij slaag je altijd. Neem dus vandaag nog contact met mij op.

Website laten maken visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken Logo laten maken SJ Graphics

Bestel hier je visitekaartje!

Wacht niet langer en voor je het weet heb jij je ontwerp.

Twijfel niet en ga deze uitdaging aan!

Worstel je ook om een mooi design vorm te geven voor je eigen bedrijf en vooral welk design bij jou past? Ik luister naar je verhaal, waarom doe je wat je doet, waar word je gelukkig van, wie ben jij. Deze input is nodig om jou neer te zetten. Ik help jou om uniek te zijn, waardoor je herkenbaar bent voor je (nieuwe) klanten. Visitekaartje laten maken is de juiste uitdaging.

SJ Graphics visitekaartje laten maken Visitekaartje laten maken Sjgraphics logo 1 915x800

De oude werf 22
3741CS, Baarn
kvk: 80570992
btw-id: NL003457105B42

06 36 18 47 15 info@sj-graphics.nl