Mijn naam is Sanita Jansen, bijna 27 jaar jong en woonachtig in Baarn. Waar ik goed in ben en waar ik steeds meer mijn creativiteit in ben gaan vinden is toch het vormgeven van verschillende huisstijlen.
Voor de technische kant, kan je ook bij mij terecht, vooral ben ik goed in HTML en CSS. Als je twijfelt over een website, stuur me gerust een berichtje.
Ik zelf werk nog fulltime bij FedEx, daarnaast voetbal ik graag en vooral de 3e helft vind ik erg lekker/gezellig! Mijn bokszak probeer ik ook vaak genoeg uit, maar toch ben ik snel weer achter de computer te vinden om weer iets unieks te ontwerpen.
Jij bent uniek en het waard om een mooi huisstijl te hebben voor jouw klanten! Wie weet spreken wij elkaar snel!

Ander ontwerp nodig?

Ik ontwerp meer dan alleen visitekaartjes, logo’s en flyers. Heb jij een product nodig dat je niet op de website hebt gezien? De kans is groot dat ik dit ook voor je kan maken. Neem gewoon even contact met ons op met jouw vraag. sj-graphics.nl biedt design op maat tegen de alle scherpste prijzen en levert altijd snel, dus bij mij slaag je altijd. Neem dus vandaag nog contact met mij op.

Sanita Jansen over ons Over ons IMG 20201022 WA0010 1 600x800

Twijfel niet en ga deze uitdaging aan!

Worstel je ook om een mooi design vorm te geven voor je eigen bedrijf en vooral welk design bij jou past? Ik luister naar je verhaal, waarom doe je wat je doet, waar word je gelukkig van, wie ben jij. Deze input is nodig om jou neer te zetten. Ik help jou om uniek te zijn, waardoor je herkenbaar bent voor je (nieuwe) klanten.

SJ Graphics over ons Over ons Sjgraphics logo 1 915x800

De oude werf 22
3741CS, Baarn
kvk: 80570992
btw-id: NL003457105B42

06 36 18 47 15 info@sj-graphics.nl