Flyer ontwerp met een doel

Een flyer is een reclame uiting waar je razendsnel mensen mee kan aanzetten tot actie. Dit doe je met een duidelijke boodschap die mensen nieuwsgierig maakt. Zonder dit doel is het zonde om een actie op te zetten. Bepaal daarom van te voren goed wat wil je bereiken met een flyer actie?

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van de flyer.

Flyer laten ontwerpen

De flyer krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s. De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren.

Er zijn diverse formaten en papiersoorten beschikbaar, maar welke past het beste bij jou? Want de keuze hiervoor is bepalend voor het succes van je flyer actie.

Verspreiding van je flyer

Hoe en waar ga je de flyer verspreiden? Dit kan bijvoorbeeld op een beurs waar je een stand hebt of bij een offerte die je uitgeeft. Op bijvoorbeeld scholen kan dit ook in speciale flyerbakken waar meerdere bedrijven hun flyer of folder kunnen plaatsen. Kies een manier die het beste bij je past en waar je doelgroep is te vinden.

Ander ontwerp nodig?

Ik ontwerp meer dan alleen visitekaartjes, logo’s en flyers. Heb jij een product nodig dat je niet op de website hebt gezien? De kans is groot dat ik dit ook voor je kan maken. Neem gewoon even contact met ons op met jouw vraag. sj-graphics.nl biedt design op maat tegen de alle scherpste prijzen en levert altijd snel, dus bij mij slaag je altijd. Neem dus vandaag nog contact met mij op.

Flyer puzzel SJ Graphics flyer laten ontwerpen Flyer laten ontwerpen Flyer puzzel

Bestel hier je flyer!

Wacht niet langer en voor je het weet heb jij je ontwerp.

Twijfel niet en ga deze uitdaging aan!

Worstel je ook om een mooi design vorm te geven voor je eigen bedrijf en vooral welk design bij jou past? Ik luister naar je verhaal, waarom doe je wat je doet, waar word je gelukkig van, wie ben jij. Deze input is nodig om jou neer te zetten. Ik help jou om uniek te zijn, waardoor je herkenbaar bent voor je (nieuwe) klanten.

SJ Graphics flyer laten ontwerpen Flyer laten ontwerpen Sjgraphics logo 1 915x800

De oude werf 22
3741CS, Baarn
kvk: 80570992
btw-id: NL003457105B42

06 36 18 47 15 info@sj-graphics.nl